Over Ehsan

Op 11 februari 1988 ziet Ehsan Naseri in Iran het levenslicht.

Wanneer Ehsan na zijn eerste levensjaar met zijn familie verhuist naar Nederland, gaat het gezin in Hoofddorp wonen. In de jaren die daarop volgen, zingt Ehsan fanatiek mee met liedjes op de basisschool en trekt hij de aandacht van zijn leraren die hem motiveren om met muziek verder te gaan.

Tijdens zijn middelbare schooltijd op het Atheneum doet hij op 15- jarige leeftijd mee aan de Kunstbende, een organisatie die zich richt op jongeren tussen de 13 en 18 jaar met interesse voor kunst & cultuur. Ehsan weet tijdens zijn optreden veel indruk achter te laten met een zelfgeschreven lied en eindigt als 2de in de finale.

Ehsan ontvangt na dit optreden zoveel positieve feedback dat zijn oudere zus hem stiekem inschrijft voor het RTL4 programma “Popstars the Rivals”.
Het avontuur kan beginnen en Ehsan mag eindelijk doen wat hij het liefste doet, zingen en mensen kennis laten maken met zijn muziek. Hij komt dan ook uiteindelijk als een van de winnaars uit de bus en vormt met 4 andere leden de boyband Men2b. De band heeft groot succes en dit resulteert uiteindelijk dan ook in een Gouden plaat voor de nummer 1 hit ‘Bigger than that’.

Na dit grote avontuur gaat Ehsan verder mijn zijn solo carriere. Zo bracht hij ook in 2008 zijn eerste solo single uit genaamd ‘Is dit liefde’, die ruim 3.000.000 views op youtube behaalde.

In 2010 tekent Ehsan een platendeal bij Walboomers Music en verschijnt zijn Engelsetalige album ‘Genuine’ in Japan. Het nummer ‘Same Spot’ bereikt de nr-1 positie
in de Japanse R&B I-tunes chart.

Momenteel is Ehsan zijn universitaire rechtenopleiding aan het afronden en werkt hij ondertussen aan nieuwe liedjes. Het jaar 2012 belooft dan ook veel goeds.